Szeretettel üdvözöljük Webáruházunkban!

2014 óta működő kézműves családi vállalkozás vagyunk. Rengeteg baba- és gyerekszobába készítettünk már álomszép dekorációkat, a kis lakók és szüleik legnagyobb örömére.
Olyan család és vállalkozók vagyunk, akik szeretik az igényes dolgokat. Szeretjük az olyan dekorációkat, tárgyakat, melyek nem futószalagon készülnek, hanem egyediek és egyéniségük van.
Nem szeretjük a giccset, nem akarunk millió darabszámban készült egyforma, unalmas tömegtermékeket népszerűsíteni.
Dekorációink nem kaphatóak minden sarkon, a kézi munka sajátosságai miatt nincs két egyforma darab. Igazán különleges, névre szóló, egyéniséghez igazodó dísze, ékessége lehet a kis gyermekbirodalomnak.
Dekorációinkat csak online, a  Webshopunkban értékesítjük.
Minden termékünk kézi munka, egyedi megrendelésre készül. Kézzel festett, egyes esetekben kasírozott. Dekorációink stílusosak, igényesek. Nyír, fenyő tömör fából, rétegelt lemezből, mdf-ből valamint sima felületű xps polisztirolból készülnek.
Raktárkészletet nem tartunk!
A vételár és a futárdíj számlánkra érkezésekor élesedik a megrendelés és onnantól számítva 10-14 nap között várható a megrendelés teljesítése, kivéve kincsesládák-játéktárolók, ezek elkészítési ideje 20-30 nap!
Áruházunkban a feltöltött termékfotók saját termékeinkről készültek!
Amennyiben nem boldogul Webshopunk használatával, vagy egyedi kérése-kérdése lenne, írjon nekünk emailt, vagy hívjon bátran!

LelliLu Baby Decor