A megvásárolt termékek kiszállítását a DPD futárszolgálat végzi egész Magyarország területén, ez alól kivétel Győr város közigazgatási területe.
Győr város közigazgatási területén a kiszállítás díjmentes, a termékek kiszállítását a Szolgáltató a Vásárlóval egyeztetett időpontban végzi a Vásárló megadott szállítási címére.

  • 0,1-3 kg (a megrendelt termék és a csomagolás összsúlya) között a házhoz szállítás díja: 1380 Ft
  • 3,1-10 kg (a megrendelt termék és a csomagolás összsúlya) között a házhoz szállítás díja: 1650 Ft.
  • 10,1-25 kg (a megrendelt termék és a csomagolás összsúlya) között a házhoz szállítás díja: 2180 Ft.

A Webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a DPD  futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése a felvételt követő  munkanapokon történik 9:00  és 18:00  óra között. Az időpontra történő kiszállítást a DPD nem tudja garantálni, ezért szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják. Egyszeri sikertelen szállítást követően a futár értesítőlevelet hagy. Sikertelen kézbesítés esetén a küldeményt díjmentesen visszaszállítják a felvételi címre.
A Vevő (csomag címzettje) az elektronikus átvételi elismervény aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sértetlenül átvette.
Áruházunk szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.